G. Bosch bv

Al jaren een begrip voor al uw dak- en restauratiewerken.

G. Bosch bv
Met onze unieke specialisatie in restauratie en het in ere houden van de oude ambacht staan wij garant voor uitmuntende kwaliteit.

Historiek

Klein begonnen…  

 

 In 1985 zag de éénmanszaak G. Bosch het levenslicht met de focus op kwalitatief hoogstaande dakwerken. Na enkele jaren zelfstandig te hebben gewerkt nam het bedrijf een enorme groei en was Geert genoodzaakt enkele gekwalificeerde personeelsleden in dienst te nemen. 

 

In 1990 is de éénmanszaak dan ook uitgegroeid tot G. Bosch bvba. Zo konden we ons toenemend aantal klanten een perfecte dienstverlening aanbieden.  

 

Sinds de oprichting van G. Bosch bvba zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met toegewijd personeel. We beschikken over de nodige keurmerken, erkenningen en attesten.  

 

 

Toekomstplannen…  

 

 In 2017-2018 heeft Geert een weloverwogen keuze gemaakt en dit bloeiende bedrijf overgelaten. Op 1 oktober 2018 nam Björn Verfaillie de fakkel over. Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee en garanderen de service zoals die van de afgelopen 30 jaar. We streven ernaar om onze dienstverlening nog te optimaliseren.  

 

Samen met ons gemotiveerde team willen we verder een mooi verhaal schrijven.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.